2019-09-09 14:28:20

ОБРІЇ СЛОВА : ЮВІЛЕЙ М.ДОЧИНЦЯ

 В Україні не знайдеться, мабуть, жодного письменника, чию творчість обговорювали б так широко, як це роблять із книжками Мирослава Дочинця.

Окрім топових позицій у рейтингах книгарень, його книжки також заповнюють важливу лагуну «духовного наративу» української літератури, високо підносять маєстат нашого українського слова. Яскраві особистості та їхні влучні сентенції рясніють у кожній книжці письменника, пробиваючи шлях до читачів різного віку та соціального статусу, йдеться на сайті МВК.

2019-09-09 12:27:20

ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ ПРОФСПІЛОК АПК

04 вересня 2019 року відбулося виїзне засідання президії ЦК Профспілки працівників АПК, в якій взяли участь голови ІВано-Франківських обласних організацій профспілки працівників АПК та харчової і переробної промисловості, члени ПРезидії ЦК -  Ганна Чорній та НАдія Бурлака.

Про свою роботу у звітний період  проінформували  Голови Миколаївської, Одеської обласних, Миколаївської міської організацій профспілки працівників АПК та Одеської обласної організації профспілки працівників харчової та переробної промисловості.

2019-09-09 08:51:18

СВЯТКУВАЛИ НАФТОГАЗПРОМІВЦІ

7 вересня, з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України на стадіоні "Хімік" в КАлуші відбулося свято "FAMILY DAY".

Святкування розпочалося о 15:00 годині на стадіоні "Хімік", інформують "Вікна". При вході квитки обмінювали на кольорові талончики, за які можна було придбати їжу та напої. Присутнім пропонували гарячі страви на вогні та різноманітну випічку.

2019-09-06 12:41:04

ПРО ТРУДОВИЙ КОДЕКС

Сьогодні профспілками направлено параламентарям низку постатейних поправок до проекту нового Трудового Кодексу України.

У Верховній Раді України 29 серпня 2019 року зареєстровано проект Трудового кодексу України (реєстр. № 0955) (далі – проект Кодексу), прийнятий Парламентом в першому читанні за основу за підтримки 258 народних депутатів України VIII скликання. Історія цього проекту починалася з 27 грудня 2014 року, коли у Верховній Раді України зареєстровано проект Трудового кодексу України, внесений народним депутатом України Папієвим М.М. (реєстр.№ 1658).

2019-09-06 12:35:10

НОВА ГЕНУГОДА _ СОЦІАЛЬНІ МАРКЕРИ

План заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019—2021 роки, яку було підписано 14 травня 2019 року, відповідною Постановою заттверджено на засіданні Уряду 21 серпня ц.р.

2019-09-05 15:36:19

Медичним працівникам Івано-Франківської області продовжують боргувати заробітну плату.

Медичним працівникам Івано-Франківської області продовжують боргувати заробітну плату.

Це питання розглянули  5 вересня на засіданні постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, інформує “Галка”.

Голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Манолій Піцуряк зазначив, що дане питання розглядають на кожній комісії.

“Ви, напевно, думаєте, для чого “мусолити” дане питання кожного разу. У нас вже нова влада, і сподіваємося, Бог дав їм розуму, аби виплатити заробітну плату”, – говорить Піцуряк.

За його словами, у людей немає грошей, аби купити дітям зошити на новий начальний рік.

2019-09-04 14:58:28

До уваги членських організацій

ПРО НАДАННЯ РОЗ’ЯСНЕННЯ

21 серпня 2019 року прийнято Постанову №768 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. №115», якою затвердено Порядок повідомної реєстрації галузевих міжгалузевих і територіальних угод, колективних договорів у новій редакції, спростивши процедуру повідомної реєстрації колективних угод і договорів, змін і доповнень до них. спростивши процедуру повідомної реєстрації колективних угод і договорів, змін і доповнень до них.

2019-09-04 14:25:55

ТРИМАЮТЬ ПОРОХ СУХИМ...

Ветерани туризму Прикарпаття готуються до свого  шостого обласного зльоту, присвяченого Дню туризму.

Відбуватиметься захід з 3 по 5 жовтня 2019 року. Як розповів кореспондентові «Єдності»  Роман Красій,  ветеран туризму, що відправлятимуться учасники до місця зльоту дизель поїздом, спершу до Яремча, далі київським  поїздом до Ворохти, де власне відбудеться таборування.

2019-09-04 10:42:58

З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Шановні  профспілковці нафтогазпрому!

Рада профспілок області шле найщиріші привітання з професійним святом -

З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Це свято людей, які присвятили себе непростій, але важливій справі – розбудові енергетичної системи держави. Без її успішної роботи неможливо уявити прогрес та стабільний розвиток країни.

Ви своєю працею укріплюєте авторитет держави в очах світової спільноти!

Висловлюю щиру вдячність всім працівникам, які щоденно забезпечують  надійну роботу складного технологічного комплексу, працюють на благо людей і країни загалом.

Бажаю здоров’я, наснаги, оптимізму та нових досягнень.

Нехай свято наповнює Вас гордістю за особисті та професійні здобутки.

З повагою,

Голова Ради профспілок області                                             Ігор Басюк

 

2019-09-03 15:37:15

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

Профспілки та Координаційний центр з надання правової допомоги на Івано-Франківщині готуються до підписання Меморандуму про співпрацю. Відбулася перша робоча зустріч сторін.