2018-12-10 13:16:10

ШАНОВНІ СПІЛЧАНИ! Щиро вітаю з ДНЕМ ПРАВ ЛЮДИНИ!

Цьогоріч людство святкує 70-річчя з дня проголошення Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй Загальної декларації прав людини, документу, який став результатом безпосереднього досвіду Другої світової війни і представляє першоглобальне вираження невід'ємних прав, які мають усі люди на земній кулі.

2018-12-07 16:05:48

ВІДБУЛАСЯ НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ З МУНІЦИПАЛЬНОЇ РЕФОРМИ

6 грудня 2018 р. в приміщенні Академії праці, соціальних відносин і туризму відбулася Друга щорічна науково-практична конференція «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості». Цей науковий захід було присвячено Дню місцевого самоврядування, який традиційно відзначається в Україні 7 грудня.

2018-12-07 16:02:02

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування . Це професійне свято всіх, хто хто представляє багатотисячний загін народних обранців, працює в радах усіх рівнів.

Влада громад  є справді народною - владою не над суспільством, а в інтересах суспільства.

Вітаю всіх, хто причетний до місцевого самоврядування.

Великих ідей та бажання робити країну успішною.

З повагою,

Голова Ради профспілок області                                   Ігор Басюк

 

2018-12-06 09:29:10

З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Щирі вітання всім військовослужбовцям з Днем Збройних Сил України. Низький уклін за вірність та звитягу; бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою,

Голова Ради профспілок області                                        Ігор Басюк

 

2018-12-05 11:48:11

Прийшла субсидія. Як сплачувати свій обов’язковий платіж

Як і в минулих опалювальних сезонах зекономлену субсидію можна використати для оплати в наступному місяці спожитого понад виділену соціальну норму газу, води чи електроенергії. До прикладу, сім’ї була нарахована жовтнева субсидія (неповний опалювальний місяць) у розмірі 550 грн. Обов’язковий платіж домогосподарства 820 грн. Але у жовтні спожито лише 13 кубометрів газу, за що сплачено його фактичну вартість – 92,26 грн. У наступному місяці сім’я має право розрахуватися за спожитий понад норму газ зекономленою в попередньому місяці субсидією.

2018-12-05 10:29:17

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ, ПРАЦІВНИКИ СТАТИСТИКИ!

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників статистики!  Ми живемо в час інформації і  статистика є її частиною, відображаючи реальний стан розвитку країни і окремих галузей.

Високий професіоналізм працівників статистики та їх відданість справі є надійною гарантією своєчасного надходження достовірної інформації її споживачам.

Бажаю Вам якнайкращих показників на роботі та вдома, міцного здоров’я, сімейного благополуччя та плідної праці.

З повагою,

Голова Ради профспілок області                                     Ігор Басюк

 

 

 

2018-12-04 11:52:28

ПРАЦЯ МАЄ БУТИ БЕЗПЕЧНОЮ

Минулого тижня у м. Яремче на Прикарпатті відбулася нарада з безпеки праці в ПАТ «Укрнафта». В ній взяли участь керівники апарату управління, структурних одиниць компанії сходу і заходу  та об’єднаного профспілкового комітету ПАТ «Укрнафта»; також  начальник управління Держпраці в Івано-Франківській області Ігор Росипайло та голова обласної ради профспілок нафтогазової промисловості Тетяна Сульженко.Учасники діалогу обговорювали шляхи підвищення безпеки виробництва та покращення умов праці.

2018-12-04 09:28:28

„Краще підприємство з охорони праці” за результатами роботи у 2017 році

З метою привернення уваги роботодавців і працівників до питання створення належних умов праці, сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління охороною праці, за ініціативи Державної служби України з питань праці з 2017 року проводиться Всеукраїнський огляд-конкурс на присвоєння звання „Краще підприємство з охорони праці”. 

2018-11-30 10:50:48

Зустріч Першого віце-прем'єр – міністра України з представниками профспілок

29 листопада у Будинку Уряду відбулась робоча зустріч Першого віце-прем'єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва з керівництвом ФПУ. Нарада була присвячена обговоренню важливих питань забезпечення розвитку вітчизняного виробництва, підвищенню рівня соціального захисту людей за допомогою застосування механізмів протидії зростанню цін і тарифів, а також створенню підґрунтя для зміцнення соціального пртнерства у державі. У зустрічі взяли участь та відповіли на запитання профспілок посадові особи з Міністерств та фахівці Секретаріату КМУ.

2018-11-29 14:22:35

Як замінити сертифікат на державний акт?