2017-09-13 11:01:04

Сергій КАПЛІН: БЕЗ ВІДРОДЖЕННЯ ПРОМИСЛОВОСТІ ЖОДНА РЕФОРМА НЕ БУДЕ УСПІШНОЮ

Поки заводи стоять – економіка не запрацює. Представник профспілок у Парламенті Сергій Каплін переконаний, щоб без реіндустріалізації, реформи, на які Уряд має грандіозні плани не запрацюють повноцінно. В 1991 частка промисловості у ВВП була близько 50%, в 2008 – вже 26%, а в 2016 – 14%. Україна стрімко втрачає ресурс і потенціал, який міг би бути енергією структурних перебудов в усіх сферах.

2017-09-12 09:55:40

КОЛЕКТИВ УПРАВЛІННЯ «НАДВІРНАНАФТОГАЗ» ВІДЗНАЧИВ 60-РІЧЧЯ З ЧАСУ ЗАСНУВАННЯ

Своє привітання надіслала колективу Рада профспілок області.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди величного 60-річчя з часу заснування підприємства, котре справедливо називають серцем краю.

2017-09-12 09:32:15

Франківське «Теплокомуненерго» має мільйонні борги та арештовані рахунки

Директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Василь Рущак сьогодні, 12 вересня, під час оперативної наради розповів про стан підготовки комунальних підприємств міста до роботи в осінньо-зимовий період, повідомляє Фіртка. ua

2017-09-12 09:18:45

АКТУАЛЬНА ТЕМА. Осінній наступ чи соціальний діалог?

Як треба діяти профспілкам в сучасних складних соціально-економічних умовах, щоб більш рішуче та надійно забезпечити захист законних прав та інтересів працівників? Які форми та засоби впливу на ситуацію вони мають використовувати? Ці та інші актуальні питання були у центрі уваги учасників наради керівників всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань Києва та Київської області, що відбулось 8 вересня.

2017-09-11 14:04:20

БРИФІНГ ДЛЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЧЬКИХ ЗМІ: ЧОМУ ПРОФСПІЛКИ ЙДУТЬ ВА-БАНК?

Ранок 10 вересня ц.р.  в Раді профспілок Івано-Франківської області розпочався з брифінгу для засобів масової інформації. З роз’ясненням  проблем, які  склалися в системі охорони здоров’я України й області та причин попереджувальної профспілкової акції протесту, яка відбудеться в Києві і на місцях 19 вересня, перед журналістами виступили  Наталія Бирчак, голова Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я та Ігор Басюк, голова РПО.

2017-09-11 13:02:46

Тристороння соціально-економічна рада: «ЗМІНИ ДОБРІ, ЯКЩО ВОНИ – НА БЛАГО ВСІХ»

8 вересня  відбулося розширене засідання виконавчого комітету Івано-Франківської обласної Тристоронньої соціально-економічної ради. На порядку денному було три питання. Так, узгоджено позицію сторін щодо проекту Закону України «Про колективні угоди та договори». Направлено пропозицію сторін Національній Тристоронній соціально-економічній раді щодо врахування у законопроекті обов’язковості укладення колективних договорів та угод.

2017-09-08 13:49:28

Вітання нафтогазпромівцям з нагоди професійного свята

Шановні колеги,  дорогі спілчани!   Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості УкраїниСвяткування Дня працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості вже стало доброю вересневою традицією. Це свято людей, які присвятили своє життя нелегкій та важливій справі - розвитку паливно-енергетичного комплексу України. Не одне покоління майстрів нафтогазової справи створювало і примножувало здобутки нашої галузі.

2017-09-07 12:59:24

ПОЗИЦІЯ ПРОФСПІЛОК. Пенсійна реформа має бути справедливою та соціально спрямованою

Вирішення існуючих проблем в пенсійному забезпечення – є вкрай важливим для нашого суспільства. І про це постійно наголошує профспілкова сторона у своїх зверненнях, вимогах до вищих державних органів. Про це заявив в.о. Голови Федерації профспілок України, заступник Голови ФПУ  Володимир Саєнко під час свого виступу на засіданні круглого столу  «Урядова пенсійна реформа – перший крок на шляху побудови сучасного пенсійного забезпечення в Україні», у роботі якого взяв участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Голова профільного парламентського Комітету Людмила Денісова, міністр соціальної політики України Андрій Рева, народні депутати, представники громадських організацій, наукових кіл, експерти.

2017-09-07 12:52:36

Андрій Рева: Осучаснення пенсій є невід’ємною складовою пенсійної реформи

Про це Міністр соціальної політики України заявив в інтерв’ю журналістам. За його словами, першим кроком після ухвалення законопроекту про пенсійну реформу у другому читанні стане проведення осучаснення пенсій для усіх без виключення пенсіонерів.

2017-09-05 12:32:26

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ ПРОТЕСТУ ПРОФСПІЛОК ЗАПЛАНОВАНА НА 19 ВЕРЕСНЯ

Понеділкова  нарада при голові Ради профспілок Івано-Франківської області Ігоря Басюка була присвячена обговоренню питання підготовки до всеукраїнської акції протесту працівників охорони здоров’я, яка запланована на 19 вересня.