2017-09-04 13:39:21

СПОРТИВНІ ЗВИТЯГИ ЛІСІВНИКІВ.

По завершенні останнього місяця літа обласна організація профспілки працівників лісового і мисливського господарств під керівництвом обласного галузевого управління та за сприяння Крайового спортивного товариства «Україна» на базі Коледжу фізичного виховання Київського Національного Університету фізичного виховання і спорту України провели Спартакіаду лісників і мисливців Прикарпаття.  Вона була присвячена  Дню працівників лісу.

2017-09-01 10:06:23

"Укргазвидобування" втратить 3 мільярди кубометрів газу через Держгеонадра

Через бездіяльність Державної служби геології та надр щодо продовження ПАТ "Укргазвидобуванню" спеціальних дозволів напередодні опалювального сезону компанія може втратити близько 3 мільярдів кубометрів річного видобутку газу, а держава – більше 28 мільярдів гривень бюджетних коштів.

2017-09-01 09:43:31

НА ЗАРПЛАТИ ПРИКАРПАТСЬКИХ МЕДИКІВ НЕ ВИСТАЧАЄ 200 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

В Івано-Франківській області заборгованість щодо виплати заробітної плати медикам становить до кінця року біля 200 мільйонів гривень. Таку суму назвали прикарпатські фінансисти під час засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, інформує Бліц-Інфо.

Найскладніша ситуація склалась у Богородчанському, Косівському, Снятинському, Коломийському, Городенківському, Рогатинському, Верховинському районах.

2017-08-31 15:31:06

Шановні спілчани, працівники освіти, учні та студенти!

Сердечно вітаю вас із  Днем знань – святом, яким розпочинається новий навчальний рік, і заново відкривається вікно можливостей до безмежного світу пізнання та отримання нового досвіду. 1 вересня – всенародне свято, коли оживають, наповнюючись радісними дитячими голосами, школи, відкриваються двері навчальних закладів для студентів. Це нові творчі пошуки педагогів, і хвилюючі очікування зустрічей з новими знаннями у молодого покоління  В цей день кожен із нас із теплом у серці згадує свої шкільні та студентські роки, друзів та вчителів, замислюється про майбутнє.

Щиро бажаю усім натхнення, завзяття, терпіння й невтомності на шляху до мудрості й підкорення нових освітніх горизонтів. Нехай реалізуються професійні плани і задуми вчителів, і буде легкою і радісною для всіх дорога до знань та нових творчих звершень.

 

Голова Федерації профспілок  України                 Григорій Осовий

 

2017-08-31 12:01:41

ПРИКАРПАТСЬКИМ ШКОЛАМ ПЕРЕДАЛИ 12 ШКІЛЬНИХ АВТОБУСІВ

За участю голови облдержадміністрації Олега Гончарука та голови обласної ради Олександра Сича відбулася передача 12-ти шкільних автобусів для шкіл районів, міст та об’єднаної територіальної громади Прикарпаття.

2017-08-31 11:43:20

Колегія управління культури. Про тепло, куполи і пісні за гроші

30 серпня, у Івано - Франківську проведено колегію управління культури, національностей та релігій  Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Перед початком роботи колегії начальник управління  Володимир Федорак та заступник голови ОДА Ігор Пасічняк висловили слова найщирішої  вдячності ветеранам - атовцям за високу громадянську позицію, і зокрема за допомогу в проведенні мистецько-концертного туру області на схід України. Представникам громадських організацій було вручено нагороди. Зокрема, відзнаки отримали Василь Андріїв та Роман Парцей. «Творчу» артилерію, яка піднімала  дух наших воїнів на бойових позиціях, як повідомив керівник від культури області, було нагороджено попередньо. За словами В.Федорака, чимало з митців виявили бажання залишитися ще на якийсь час з воїнами на передовій.

2017-08-22 14:36:52

Перше й найголовніше завдання - захист людей від бідності

Триває обговорення законопроекту про пенсійну реформу у рамках його підготовки до розгляду Парламентом у другому читанні. Після ухвалення депутатами законопроекту № 6614 у першому читанні Міністр соціальної політики України А.Рева запевнив, що всі конструктивні пропозиції та додаткові зауваження до пенсійної реформи будуть враховані до другого читання.

Окремі профспілкові пропозиції до цього документу коментує Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий.

2017-08-21 14:18:38

ПРО ДЕЯКІ ПИТАННЯ УТВОРЕННЯ СПІЛЬНОГО представницького органу об’єднань профспілок на національному рівні

За ініціативою ФПУ проведено низку консультативних нарад керівників репрезентативних профоб’єднань щодо створення Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні.

2017-08-21 12:31:28

Шановні профспілчани!

На календарі – історичне прекрасне і натхненне свято нашої держави – День Незалежності України.

Наш народ святкує  26 - річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй неповторній і чарівній землі.  Віками наші предки прагнули жити  вільно, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків.

Випробування на наші зрілість і єдність продовжуються. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій  державі,  яка  вистраждана поколіннями борців, патріотів, за яку віддано стільки життів.

Нехай потужне джерело наших зусиль, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, нехай примножують її славу, наповнюють ниву її добробуту процвітанням та благополуччям.

Голова Ради профспілок  області                         І.Басюк

2017-08-18 16:05:30

ПРОСПІЛКИ ВИМАГАЮТЬ СПРАВЕДЛИВОЇ І ЕФЕКТИВНОЇ МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ

17 серпня відбулася  розширена Президія  обласної організації професійної спілки працівників охорони здоров’я, в якій взяли участь: заступник голови  Івано-Франківської ОДА Ігор Пасічняк, керівник департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віталій Федорів,  депутат обласної ради, голова постійної комісії  з питань охорони здоров'я  Манолій Піцуряк,  голова обласної організації роботодавців галузі охорони здоров'я Любомир Малофій, голова Ради профспілок області Ігор Басюк.