2017-06-19 13:47:56

Ігор Басюк: Завдяки спільній роботі соціальних партнерів вдалося досягти позитивних результатів

21 червня 2017 року відбудеться звітно-виборна конференція Ради профспілок області, на якій найвищий профспілковий орган Прикарпаття підіб’є підсумки своєї діяльності за останні п’ять років. Доповідь про пророблену роботу виголосить голова Ради профспілок області Ігор Басюк. Напередодні звітно-виборних зборів багаторічний лідер профспілок Івано-Франківщини відповідає на наші запитання.

2017-06-14 09:32:02

НГВУ «Надвірнанафтогаз»: ні – протиправній діяльності Держгеонадр!

Трудовий колектив НГВУ «Надвірнанафтогаз» ПАТ «Укрнафта», який забезпечує експлуатацію 13 родовищ вуглеводнів у Івано-Франківській та Чернівецькій областях, надзвичайно занепокоєний протиправною діяльністю Державної служби геології та надр України відносно однієї з найбільших нафтових компаній України – ПАТ «Укрнафта».

2017-06-12 15:51:10

У Долині відбулась акція протесту нафтовиків

У вівторок 6 червня працівники НГВУ “Долинанафтогаз”, Прикарпатського УБР, Газопереробного заводу та Тампонажного управління провели акцію протесту проти масового скорочення працівників та знищення нафтогазовидобувного промислу в районі та Україні.

2017-06-08 09:37:47

Спортсмени-інваліди – на п’єдесталі пошани

Значних успіхів досягли виконавці Івано-Франківського регіонального центру з фізкультури і спорту інвалідів. 21 раз піднімалися на п’єдестал пошани наші земляки на чемпіонаті України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору, фізичного розвитку та ураженнями опорно-рухового апарату. Вони здобули 14 золотих медалей у різних видах спорту.

2017-06-07 10:29:48

Юні атлети відзначили День захисту дітей

1 червня поточного року крайова організація ФСТ «Україна» на спортивному комплексі «Сокіл» провела комплексні змагання серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл товариства, присвячені Міжнародному дню захисту дітей.

2017-05-31 10:55:14

Засідання НТСЕР: Реформування системи освіти та охорони здоров’я має бути серед головних пріоритетів

Актуальні проблеми у системі освіти та охорони здоров’я, пошук нових ефективних шляхів їх реформування в інтересах людей праці обговорили учасники засідання Національної тристоронньої соціально-економічної ради, що відбулось 29 травня в Клубі Кабінету міністрів України. Вів засідання Голова Національної ради, віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

2017-05-26 15:15:01

Звернення Профспілки освітян до профільного комітету щодо законопроекту «Про освіту»

ЦК Профспілки спрямовано звернення до профільного комітету ВРУ  з вимогами не допустити звуження гарантій педагогічним, науково-педагогічним працівникам та спеціалістам освіти щодо рівня оплата праці, фінансування галузі,  запровадження 36 годинного робочого тижня для вчителів тощо.

2017-05-25 14:55:14

28 травня - День хіміка

Шановні спілчани!

Щиросердечно вітаю вас із Днем працівників хімічної та нафтохімічної промисловості!

Діяльність хімічних підприємств області відіграє важливу роль в економіці Прикарпаття, поповненні державного і місцевих бюджетів. Ваша наполеглива праця, професіоналізм, відповідальність, прагнення до нового є запорукою створення якісної, конкурентоспроможної, затребуваної на вітчизняних і світових ринках продукції.

Бажаю трудівникам галузі успіхів у відновленні виробництв і нових трудових звершень. Переконаний, що хімічна і нафтохімічна промисловість України з її потужним науково-технічним, виробничим і кадровим потенціалом здатна стати реальним підґрунтям для економічного зростання нашої держави.

                                                                                                                                                                                                                                                                                      Ігор Басюк, голова Ради профспілок області;

Ігор Бабій, голова обласної організації профспілки

                працівників хімічної та нафтохімічної промисловості 

2017-05-25 13:30:00

Створити виробниче середовище без травм

Саме таке гасло взяли на озброєння працівники НГВУ «Надвірнанафтогаз». Досвід надвірнянців зі створення безпечних умов праці охоче засвоюють нафтовики та газовики з інших регіонів країни. З цією метою відбулася нарада в Яремчанському оздоровчому комплексі «Карпати». В такому широкоформатному форумі взяли участь заступники голів правління ПАТ «Укрнафта» Маврикій Калугін та Геннадій Радченко, голова об’єднаного профкому працівників Товариства Ігор Копач, керівники управлінь, служб охорони праці та голови структурних підрозділів «Укрнафти».

2017-05-19 12:11:32

Весняні старти кросменів

Відбувся традиційний весняний легкоатлетичний крос на призи профспілкової газети «Єдність», який проводила крайова організація ФСТ «Україна» за сприяння Ради профспілок області. В забігах алеями Івано-Франківського парку культури ім. Т. Шевченка взяло участь понад 250 юних та дорослих легкоатлетів.