2016-11-18 14:01:38

20 листопада - День працівника сільського господарства!

Шановні трудівники села!

Щиросердечно вітаю Вас з Днем працівників сільського господарства!

Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві області стають загальновизнаними. Ви докладаєте немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва України. Аграрний сектор економіки складає основу життя держави та добробуту її громадян.

Бажаю всім сільським трудівникам Прикарпаття міцного здоров’я і радості. Хай щедра осінь обдарує Вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай дні Вашого життя завжди будуть ясними, ниви – рясними, а дощі – вчасними. Зі святом Вас!

Ігор Басюк,

голова Ради профспілок області

 

2016-11-18 13:44:32

"Ахметова посадити, майно конфіскувати": 20 листопада п. р. відбудеться акція протесту бурштинських енергетиків

Протестні акції відбудуться з 14 до 15 год. біля інформаційно-вказівних знаків 5.35.1, 5.35.2 (пішохідний перехід), 5.41.1 (пункт зупинки автобуса) та за краєм проїзної частини на узбіччі автодороги Івано-Франківськ-Львів (біля прохідної вагоноперекида Бурштинської ТЕС).

2016-11-18 11:25:43

Із 1 грудня ц. р. зросте прожитковий мінімум. А пенсія?

Як відомо, з 1 грудня 2016 року відбудеться перерахунок пенсій  у зв’язку із зростанням прожиткового мінімуму. Як і передбачено Законом України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», перерахунок проведуть в автоматичному режимі всім особам, які втратили працездатність. Однак зміни у виплаті відчують не всі. Чому – роз’яснює Ганна Атаманюк, начальник управління пенсійного забезпечення головного управління Пенсійного фонду України в області.

2016-11-17 17:02:44

Голова ФПУ Григорій Осовий: Профспілки не вийшли на акції у четвер, аби не ставати об’єктом політичних маніпуляцій

Про це заявив Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий 16 листопада під час зустрічі з Головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм.

2016-11-17 16:21:40

17 листопада - День студента!

Шановне студентство!

З нагоди Міжнародного дня студента вітаю Вас з професійним святом!

Студентський вік – важливий етап розвитку особистості. У цей період відбувається становлення фахівця, формування світогляду, ідеалів, переконань. Студентство завжди було авангардом української молоді. Від її небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України. Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого – таким має бути кредо сучасного студента.

Тож нехай у ваших серцях, дорогі студенти, назавжди збережеться романтика студентських літ, а професіоналізм сягне рівня високих вимог сучасного життя! Зі святом Вас!

Ігор Басюк, голова

Ради профспілок області

2016-11-16 16:00:46

З Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Шановні спілчани, працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Щиро вітаю Вас з професійним святом, яке традиційно відзначається 16 листопада!

Інформаційна сфера є важливою складовою сьогодення. Важко уявити повсякденне життя без потоку інформації, без спілкування через засоби зв’язку. Нині в житті держави і кожної людини роль електронних засобів масової інформації та зв’язку стрімко зростає. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських та світових стандартів демократії. Вагомою, суспільно необхідною є творча праця теле- та радіожурналістів, а також тих, хто працює разом з ними, залишаючись поза кадром чи радіоефіром. Вірю, що й надалі працівники радіо, телебачення та зв’язку докладатимуть усіх зусиль для забезпечення об’єктивного інформування громадян краю про суспільно-політичні, економічні та культурні події, для побудови в Україні інформаційного простору.

Бажаю Вам професійного зростання, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів та надійних партнерів по роботі.

Ігор Басюк,

Голова Ради профспілок області 

2016-11-16 14:39:38

Із Пенсійним фондом спілкуємось безконтактно

Близько 7 тис. громадян нашого краю нині активно користуються послугами веб-порталу Пенсійного фонду України. Зростаючий інтерес до електронних послуг порталу привів до того, що впродовж останніх двох місяців кількість користувачів зросла вдвічі. Ситуацію прокоментував перший заступник начальника головного управління Фонду в області Валерій Семанишин.

2016-11-16 13:43:02

Відеозвернення Голови ФПУ Григорія Осового до членів профспілок

Для перегляду натисніть ТУТ

2016-11-16 12:54:45

Адміністрація Президента України реагує на резолюцію учасників мітингу протесту профспілок області

Рада профспілок області отримала лист-відповідь від Адміністрації Президента України, в якому йдеться про наступне: "Повідомляємо, що резолюцію учасників мітингу протесту профспілок Івано-Франківської області щодо перегляду рішень про підвищення тарифів на газ та житлово-комунальні послуги для населення надіслано для розгляду згідно з компетенцією до Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, які поінформують про результати".

2016-11-16 12:29:16

СБУ: У листопаді-грудні п. р. можливе загострення суспільно-політичної ситуації в країні

Така інформація міститься в листі Служби безпеки України щодо суспільно-політичної ситуації в державі, адресованому Федераці профспілок України.