2016-08-26 13:39:48

Про борги роботодавців області, або Чого шкідливий односторонній рух

Через півтори сотні роботодавців – боржників області, які не відшкодували кошти на виплату пільгових пенсій, заборгованість до бюджету Пенсійного фонду України на 1 липня цього року перевищила суму в  213 млн. грн. Щомісячно у бюджеті Пенсійного фонду зростає діра в 10 млн. грн., яку доводиться латати за рахунок страхових внесків.

2016-08-25 09:06:43

Соціальний діалог набирає нового значення

23 серпня у приміщенні Клубу Кабінету міністрів України відбулась урочиста церемонія підписання Генеральної угоди на 2016-2017 роки, в якій взяли участь Керівник СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, перший заступник голови СПО роботодавців Олексій Мирошниченкоміністр соціальної політики України Андрій Рева.

2016-08-23 15:40:24

Виплати пенсій через банки: вигода обопільна

У Коломийському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбулася зустріч пенсіонерів із представниками Івано- Франківської філії «Приватбанку».

2016-08-23 10:34:46

Свято у колективі нафтовиків

В останню неділю липня Україна відзначила професійне свято – День працівників торгівлі і громадського харчування, засноване Указом Президента України у червні 1995 року. Свято безпосередньо стосується всіх тих, котрі працюють у закладах харчування і торгівлі державної, комунальної та приватної власності.

Осторонь цієї дати не залишилось НГВУ «Надвірнанафтогаз», оскільки  до його складу  входить дільниця робітничого постачання, в якій працює півсотні людей, з них 47 кухарів, котрі обслуговують майже 1000 працівників. У цей структурний підрозділ входять 16 пунктів гарячого харчування, ефективність та стабільну роботу яких забезпечують висококваліфіковані фахівці.

2016-08-22 17:35:56

З Днем Незалежності!

 

Шановні спілчани!

Прийміть найщиріші вітання

з нагоди найвеличнішого свята кожного українця –

Дня Незалежності України!
 

         Нехай цей доленосний день, омріяний мільйонами українців, скроплений кров’ю борців за свободу та незалежність країни, навіки буде непохитним і святим дороговказом на шляху розбудови вільної, сильної, демократичної української держави, а почуття любові до рідної землі, відповідальності за долю української нації спонукає нас на добрі вчинки в ім’я її розквіту.

          Віримо, що завдяки консолідації у профспілковому русі та з Господньою підтримкою ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності Української держави.

        Бажаємо профспілковому активу та всім членам профспілок міцного здоров’я, злагоди й добробуту кожній родині, радості та успіхів на благо нашої України!

 

З повагою,

Голова Ради профспілок 

Івано-Франківської області Ігор Басюк

2016-08-22 14:22:48

«Зарплата в конверті – злидні на старість»

На таку тему провели флешмоб у центрі міста Тисмениці працівники районного управління Пенсійного фонду.

2016-08-19 14:32:45

Соціальній напрузі – соціальний діалог

18 серпня поточного року з ініціативи Ради профспілок області, під головуванням заступника директора департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА – начальника управління праці Ярослави Ульванської відбулося засідання обласної тристоронньої соціально-економічної ради, на якій обговорено ключове питання порядку денного – про обґрунтованість встановлення ціни на газ, тарифів на гарячу воду і опалення та загрози для населення у зв’язку з їх запровадженням.

2016-08-17 15:04:32

Медики з Коломиї висунули вимоги перед депутатами облради і повідомили про продовження акцій протесту

12 серпня на сесію Івано-Франківської обласної ради приїхало кілька десятків медиків Коломийської центральної районної лікарні. На акцію протесту Коломийські медпрацівники вийшли ще кілька тижнів тому. Люди перекривали дорогу в центрі міста, вимагаючи виплатити зарплату.

2016-08-17 14:45:59

На захисті прав працюючих

Федерація профспілок поінформувала Голову Верховної Ради України про підсумки Всеукраїнського маршу протесту профспілок. 

2016-08-16 14:32:15

Пенсіонери ходять до школи

У Коломийському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбулося перше заняття школи майбутнього пенсіонера. Поважні «учні» віком від 55-ти і старше отримали важливу інформацію, що сприятиме без зайвих турбот підготуватися до відповідального періоду у своєму житті та заздалегідь подбати про належні документи для призначення пенсії.