2016-03-30 09:08:29

ЛАУРЕАТ ЧИСЛЕННИХ ЛІТЕРАТУРНИХ І МУЗИЧНИХ КОНКУРСІВ МАРИНА СТЕФАНІВ

Марин Стефанів -  учениця НВК "школа- гімназія №3, навчається у 4(8)-А класі, де отримує грунтовні знання з базових дисциплін , економіки та іноземних мов( англійської, німецької, польської), а ще, вона - семикласниця дитячої музичної школи №1 по класу фортепіано ( вчитель Диченко Я.І.) , класу академічний  вокал ( вчитель Кісільова - Житня О.В.) і водночас в " Star TEAM» відвідує заняття естрадного вокалу ,хореографії, художнього слова і акторської майстерності. Змалечку дівчинка полюбила спів і музику, також – декламувати вірші , тож вже її перші виступи були помічені та оцінені грамотами і подяками слухачів не тільки нашого міста.

2016-03-30 09:05:56

СКАРБИ СВІТУ - В КНИГАХ

28 березня в обласній бібліотеці для дітей відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання «  «Читай. Думай. Твори» - літературно — музичне свято “Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає”.

2016-03-28 14:08:32

ВИКЛИКИ ЗДОЛАЄМО ЄДНІСТЮ ДІЙ

Відповідно до Постанови Президії ЦК «Укрелектропрофспілки» 21 березня 2016 року в м. Яремче, в пансіонаті Медакадемії «Арніка», відбувся день «Укрелектропрофспілка» в Івано-Франківській обласній  галузевій профспілці працівників енергетики та ЕТП України.

2016-03-28 09:27:56

Григорій Осовий: «Ми не підемо на погіршення прав працівників!»

Після обрання Головою ФПУ Григорій Осовий у ексклюзивному інтерв’ю розповів про першочергові завдання профспілок.
Зокрема він заявив, що країні потрібен Уряд національної довіри, який би працював в інтересах України, на відродження вітчизняної економіки і висловив сподівання, що такий Уряд скоро буде сформовано і затверджено Парламентом.

2016-03-28 09:06:49

ЛІТЕРАТУРНІ ПРЕЗЕНТАЦІЇ

Презентація книги Василя Півторака-Кнігніцького «Повернення ведичної картини».

В рамках Всеукраїнського тижня юнацької книги, користувачі обласної бібліотеки для юнацтва відкрили для себе ще одне талановите ім’я – Василь Півторак-Кнігніцький та книгу автора «Повернення ведичної картини». Це перший крок автора в літературу.

2016-03-25 10:34:41

Держава визнала інвалідів Революції Гідності

Людям, які жертвували своїм здоров’ям і життям під час Революції Гідності, держава забезпечить соціальні гарантії: призначення пенсій, незалежно від страхового стажу.Це стало можливим аж тепер, коли набув чинності Закон України «Про внесення зміни до статті 32 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо призначення пенсій особам, які стали інвалідами, внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров'я, одержаних під час участі у Революції Гідності», прийнятий Верховною Радою України 18 лютого ц. р.

2016-03-25 09:04:54

ДОПОВІДЬ Г.ОСОВОГО

Шановні делегати і учасники З’їзду!
Наш З’їзд проходить у досить складний час, коли надзвичайно загострилися суспільні протиріччя, коли емоції людей зашкалюють, бо очікування змін на краще життя не здійснюється.
Здобувши політичну незалежність 25 років тому, країна за цей час так і не змогла стати економічно самодостатньою державою, в якій права і свободи людини, право на гідну працю і заможне життя є вищим пріоритетом діяльності для влади.

2016-03-25 09:02:04

Головою ФПУ обрано Григорія Осового

24 березня делегати VII з’їзду Федерації профспілок України обрали Голову ФПУ.
На наступний 5-річний термін шляхом таємного голосування серед п’яти претендентів більшістю голосів обрано ОСОВОГО Григорія Васильовича.
За нього віддали голоси 308 делегатів.

2016-03-24 11:24:13

VII З’ЇЗД ФПУ. Людині праці – ефективний захист профспілок

У сучасних складних соціально-економічних умовах роль профспілок у забезпеченні законних прав та інтересів працюючої людини зростає, напевно, як ніколи. Про те, як покращити якість та підвищити ефективність і результативність профспілкової роботи, знайти нові шляхи для вирішення актуальних проблем, будуть говорити делегати VII з’їзду профспілок України, що відбудеться сьогодні, 24 березня, у Києві.

2016-03-24 10:00:32

ХВИЛЮЮЧИЙ ЛЕТ ДУШІ

Прекрасними результатами своєї праці може похвалитися  колектив Івано-Франківської хореографічної школи. І про це свідчать не лише виступи на багатьох сценах, високі призові місця вихованців, які діти завойовують, беручи участь  у різноманітних конкурсах, фестивалях – всеукраїнських та міжнародних, а й популярність закладу серед дітей, творча атмосфера, яка тут панує. Ми запросили до розмови  директора закладу Василя Юрійовича Васірука.