2022-03-21 12:02:55

ВИРІШЕНО ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПИТАННЯ

21 березня відбулося засідання Президії Ради профспілок Івано-Франківської області ,де було обговорено питання:

1. Про Постанову Президії Ради профспілок області від 30 листопада 2021 року ( про В.о.Голови Ради профспілок області);

2. Про IX звітно-виборну конференцію Ради профспілок області;

3. Про бюджет Ради профспілок області за 2021 рік та на 2022 рік.

2022-03-21 09:56:03

Заява Міжнародної організації роботодавців (IOE) щодо агресії проти України

Міжнародна організація роботодавців (IOE) рішуче засуджує одностороннє застосування збройної сили, де б воно не відбувалося, яке порушує мир у всьому світі, глобальний багатосторонній порядок та територіальну цілісність – цінності, на яких було побудовано Організацію Об'єднаних Націй. Вона закликає Російську Федерацію негайно та беззастережно поважати територіальну цілісність, кордони та суверенітет України. Це ті самі цінності, які світова бізнес-спільнота через IOE поважає і невпинно відстоює. Ці цінності також є фундаментальною основою процвітання, економічного та соціального розвитку, досягнутого в останні десятиліття, невідомого у попередні епохи.

2022-03-20 12:24:57

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ, КОМУНАЛЬНИКИ!

Рада профспілок Івано-Франківської області надсилає найкращі вітання профспілчанам житлово-комунальної сфери господарювання.

Ви невтомно піклуєтеся, щоб у домівках була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під’їзди.Висловлюємо вдячність усім, на кого покладено цю важливу місію.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі!І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.

З повагою,

В.о. Голови Ради профспілок області                                   Володимир Уєвич

 

2022-03-17 10:27:27

НАФТОГАЗОВИКИ ЗАХИЩАЮТЬСЯ РАЗОМ З УСІМ НАРОДОМ УКРАЇНИ

В умовах жорстоких бойових дій та обстрілів трудові колективи, члени профспілки підприємств нафтогазового комплексу продовжують бездоганно виконувати свої трудові обов’язки на кожному робочому місці. Профспілкові організації з перших днів включилися до організації праці персоналу в нових, небезпечних умовах.
 
 
Без жодних затримок первинні, об’єднані, територіальні організації швидко консолідували власні ресурси і з профспілкових коштів уже перерахували на підтримку Збройних сил України понад 2 мільйони гривень.
Всі профспілкові організації нафтогазовиків оперативно долучилися до всенародного руху допомоги і підтримки постраждалим від війни, біженцям.
Масштабну роботу розгорнули профспілкові організації ПАТ «Укрнафта», АТ «Укргазвидобування», АТ «Укртранснафта», АТ «Укртрансгаз», первинна організація НАК «Нафтогаз України», ДП «Нафтогазбезпека», ТОВ «Нафтогаз Тепло».
Спільно з роботодавцями вишукуються кошти, профкомами укладаються договори з санаторіями, туристичними базами, соціальними об’єктами на розміщення жінок, дітей, пенсіонерів у Моршині, Трускавці, Дрогобичі, Бориславі, Надвірній, Долині, Закарпатті інших курортах та містах центральних і західних областей України.
Лідери та інші представники профспілкових організацій виїздять на місця, організують прийом, розміщення і харчування постраждалих. Мобілізуються ресурси і завозяться військова амуніція та гуманітарні вантажі: продукти харчування, медикаменти, предмети особистої гігієни, всього на суму близько 10 мільйонів гривень.
«Укрнафтогазпрофспілка»
2022-03-17 10:16:04

ПРОФСПІЛКОВІ ВІСТІ ОН_ЛАЙН

Шановні колеги, до вашої уваги пропонується черговий випуск газети "Профспілкові вісті" за посиланням  https://www.facebook.com/100063537098280/posts/382977710496796/?d=n

2022-03-15 10:17:55

ГАЗЕТА "ПРОФСПІЛКОВІ ВІСТІ" ВИХОДИТЬ ОНЛАЙН

Шановні друзі!
Через агресію Російської Федерації, яка віроломно вторглась в Україну, та бойові дії, що ведуться на багатьох ділянках нашої держави, Укрпошта письмово повідомила редакцію газети "Профспілкові вісті" про настання форс-мажорних обставин, які наразі унеможливлюють доставку преси передплатникам. Відповідно редакція не має можливості друкувати газету та доставляти її читачам.
2022-03-15 09:16:04

Як розслідують нещасні випадки під час війни?

Беручи до уваги положення Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», Державна служба України з питань праці інформує щодо випадків травмування (поранення) та загибелі громадян України, які сталися або можуть статися під час виконання трудових (посадових) обов’язків в результаті ведення бойових дій.

2022-03-14 10:48:35

Порядок надання Федерацією профспілок України фінансової та гуманітарної допомоги постраждалим унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України

 

Проєкт  Порядок надання Федерацією профспілок України фінансової та гуманітарної допомоги постраждалим унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України

2022-03-14 10:44:17

ДО УВАГИ ЧЛЕНСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Про деякі питання організаційної та  фінансової діяльності ФПУ на період воєнного стану з 24 лютого 2022 року

З метою організації діяльності Федерації профспілок України в умовах воєнного стану у зв’язку із збройною агресією РФ Президія Федерації професійних спілок

ПОСТАНОВЛЯЄ:

2022-03-14 09:24:23

САНАТОРНО - КУРОРТНА СИСТЕМА ФПУ ВЖЕ ПРИЙНЯЛА 50 ТИС БІЖЕНЦІВ

Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий: "За період з 28 лютого по 12 березня санаторно - курортна система ФПУ прийняла 49 тис 700 біженців. Станом на 12.03 перебуває 4700 . Проте це різні категорії поселенців: справжні біженці з регіонів де неможливе наразі перебування або з евакуюваваних підприємств, працівники банківських і приватних , в т.ч.іноземних компаній, які забронювали і оплатили проживання; приватні особи , їх сім’ї , у яких здебільше завершилися кошти на проживання ; цільові соціальні групи ( діти- сироти , вагітні жінки тощо) , які поселено за зверненнями військово-цивільних адміністрацій і за яких держава оплачує. Уточнюємо також щодо профспілковців для залучення їх до переробки гуманітарної допомоги та виконання завдань у Штабі.