Домашня / Інформаційний вісник

2023-01-05 09:13:00

УРЯД ДОРУЧИВ МІНЕКОНОМІКИ РОЗРОБИТИ НОВИЙ ТРУДОВИЙ КОДЕКС

"Крига скресла: Уряд доручив Мінекономіки розробити новий Трудовий кодекс", - поінформував на своїй сторінці у Фейсбук Голова ФПУ Григорій Осовий.За планом заходів, затвердженим розпорядженням КМУ від 16 грудня 2022 р. № 1148-р, Мінекономіки за участі ДРС, НАДС, Антимонопольного комітету (за згодою), інших заінтересованих центральних органів виконавчої влади має відпрацювати питання та розробити проєкт Трудового кодексу до 1 квітня 2023 року.

2022-12-23 08:52:55

ЩАСЛИВОГО РІЗДВА, ЩАСЛИВОГО НОВОГО РОКУ

Шановні колеги, дорогі профспілчани!

 Рада профспілок Івано-Франківської області  надсилає вам найщиріші вітання з прийдешнім Різдвом Христовим та Новим 2023 роком!

 Дякуємо всім за спільну працю на благо людей, за єдність у підтримці Збройних Сил України та сил Територіальної оборони, за надійний тил, за кожну гривню і добру справу, вкладену в Перемогу.

Нехай всемилостивий Господь дарує нам віру, надію, що наш народ вийде переможцем у цьому важкому двобою Правди, Світла, Справедливості, Свободи  проти пітьми і рабства оскаженілої російської імперії.

Нехай разом із Різдвяною колядою лине до новонародженого Ісуса-дитяти наша сердечна молитва про якнайшвидшу перемогу, про мир; хай прийде на землю радість і добро.

Щасливого Різдва, щасливого Нового року у мирній європейській Україні.

З повагою,

Голова Ради профспілок області                                                 Володимир  Уєвич. 

 

 

2022-12-21 18:47:09

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ, ЕНЕРГЕТИКИ!

 Шановні  профспілчани, працівники енергетичної  та електротехнічної галузі!

Рада профспілок Івано-Франківської області  надсилає вам найкращі вітання з професійним святом.  Нині, коли ворог намагається зламати нас холодом, темрявою, страхом за майбутнє,  особливо відчувається  важливість і цінність праці енергетиків. Спасибі вам за те, що демонструєте стійкість, професіоналізм, даруєте віру і надію що все буде добре.

Бажаємо вам  здоров’я, сили і витримки подолати всі виклики. Всіх вам гараздів.

З повагою,

Голова Ради профспілок області                          Володимир Уєвич

 

2022-12-19 11:02:54

ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!

15 грудня після важкого поранення в бою Донеччині помер заступник начальника відділу, заступник голови профкому прокуратури Івано-Франківської області

ЛЮБОМИР ХАМЕЦЬ.

Висловлюємо щирі співчуття його родині.

ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!

 

2022-12-16 11:29:46

ВИЗНАЧАЄМО ПРІОРИТЕТИ НА ПЕРСПЕКТИВУ

14 грудня актив обласної організації Профспілки працівників державних установ України розпочав свою роботу з хвилини мовчання за загиблими захисниками України, а також і за колегою, яка завершила свій земний шлях. Продовжилося засідання ІІІ пленуму  обласного комітету детальним аналізом його діяльності в умовах викликів, пов’язаних з адміністративно-територіальною реформою, пандемією  коронавірусу і воєнним станом, та визначенням пріоритетів і завдань на перспективу.

2022-12-15 13:48:19

Профспілки і роботодавці Прикарпаття: Консолідація зусиль задля відновлення економіки краю, збереження трудового потенціалу та гідної оплати праці

 

15 грудня 2022 року Голова Ради профспілок області Володимир Уєвич взяв участь в ювілейному засіданні з нагоди 20-річчя обласного об’єднання організацій роботодавців.

У вітальному виступі він наголосив, що роль соціального діалогу між роботодавцями та профспілками набуває особливого значення під час воєнного стану та мобілізаційної економіки. Адже взаємодовіра між найманими працівниками і бізнесом відкриває можливість приймати більш швидкі та ефективні рішення з найактуальніших питань соціально-економічного розвитку області.

2022-12-15 10:47:41

ПРИКАРПАТТЯ: БОРГИ ІЗ ЗАРПЛАТИ. ПРОФСПІЛКИ ІНІЦІЮЮТЬ ПОЕТАПНІ КРОКИ ВИРІШЕННЯ ПИТАННЯ

Перший заступник Голови Ради профспілок області  Олександра Гринів і голова обласної організації профспілки працівників харчової і переробної промисловості Надія Бурлака 14 грудня взяли участь  в засіданні обласної комісії  з питань погашення заборгованості із заробітної плати ,пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Головувала на засіданні  заступник голови облдержадміністрації Людмила Сірко.

2022-12-14 10:04:40

ПРИКАРПАТТЯ: ЯКЩО Є СПІВПРАЦЯ І ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ

На обласній нараді керівників відділів освіти  територіальних громад голова Івано-Франківського обкому профспілки працівників  освіти і науки України Зоряна  Король вручила Почесний знак Профспілки працівників освіти і науки України «За соціальне партнерство» Яворському  Михайлу Тарасовичу , начальнику відділу освіти, молоді і спорту  Печеніжинської селищної ради Коломийського району .

2022-12-14 09:33:04

ЩОБ ЗНАТИ ВСЕ В ДЕТАЛЯХ

12 грудня відбулася нарада семінар бухгалтерів освітніх профспілкових організацій області. Роботу семінар-наради відкрила голова Івано-Франківської  обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Зоряна Король.

2022-12-09 10:32:18

ПРИКАРПАТТЯ: Окреслено напрямки подальшої праці, вибрано Голову Ради профспілок області

           Відбулася ІХ звітно-виборна конференція Івано-Франківської Ради профспілок області за участі заступника Голови Федерації профспілок України Євгена Драп’ятого, заступниці Голови облдержадміністрації Людмили Сірко та соціальних партнерів.

          Зі звітною доповіддю та завданнями профспілчан на наступний період виступив в.о. Голови Ради профспілок області Володимир Уєвич.