2019-09-20 10:23:45

ПРОФСПІЛКИ ПРИКАРПАТТЯ СПРИЯЮТЬ РОЗВИТКУ СПОРТУ

 

«Ми і надалі максимально будемо допомагати спортсменах у досягненні результативності. Можете розраховувати на підтримку спортивного Товариства,  на комунікацію, на зв'язок з тренерами, спортсменами і спортивною громадськістю», - зазначив він.

Для успішної діяльності є дуже важливою підтримка Товариства всіма інституціями суспільства, зокрема профільними  департаментами молодіжної політики і спорту  міста і області, а особливо - підтримка громадських організацій. Як відзначив у своєму виступі О. Фотуйма, така підтримка є постійною з боку Ради профспілок області, федерації боксу, від ЦК фізкультурно спортивного Товариства, що є запорукою тих високих лідерських позицій, які впродовж останніх років посідає Івано-Франківське ФСТ «Україна».

Цього дня було багато нагород і подяк, які отримала велика когорта знаних спортсменів і тренерів, керівників успішних ДЮСШ і спеціалізованої юнацько-спортивної школи олімпійського резерву…Початківці і заслужені.

В день свята фізичної культури і спорту їх усіх вітали представники громадських організацій і влади, старійшини від спорту – голова РПО Ігор Басюк та голова обласної організації профспілки працівників культури В.Уєвич, керівник  Івано-Франківського міського департаменту молоді і спорту Віталій Матешко, він Федерації боксу області - Андрій Савчук, багатолітній керівник ФСТ «Україна» Анатолій Садоха і інші, наголошуючи на позитивних прикладах виховання підростаючого покоління, на відданості і фаховості тренерів і активістів у спорті, намірах оновлювати традиції і об’єднувати спортом якнайбільше ентузіастів та сповідників здорового способу життя.

«Наше завдання – бути на висоті, вигравати ґранти і шукати спортивні таланти…».

Саме з цього розпочав свою діяльність новопризначений керівник ФСТ «Україна» О.Фотуйма.