2014-09-12 12:03:10

14 вересня - День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.

Зі святом вас, шановні нафтовики, бурильники, працівники нафтогазопереробної промисловості Прикарпаття!

Нафтогазова промисловість завжди була національним багатством, головною  ланкою паливно-енергетичного комплексу держави. Особливо актуальною є галузь зараз, коли гостро постало питання  не лише політичної, а й енергонезалежності України.

Цей глобальний конфлікт вирішується, на жаль, на території нашої держави, і, на жаль,не дипломатично і не демократично, а зброєю, яку підняла Російська Федерація проти українського народу і проти всього світового порядку.

Ми віримо у силу добра і справедливості, ми надіємося на підтримку всього світу, щоб перемогти та розпочати новий державницький курс щодо розвитку цієї галузі народногосподарського комплексу і країни загалом.

 У день професійного свята  Рада профспілок області щиросердечно вітає працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, усіх, хто пов’язав свою трудову діяльність з цією нелегкою працею. Бажаємо міцного здоров’я, впевнених успіхів і досягнень на професійній ниві, великого людського щастя та оптимізму.

Дорогу осилить той, хто йде. Хай на шляху до нашої спільної високої мети – перемогти та йти шляхом побудови багатої, цивілізованої? європейської держави всіх нас супроводжує удача, єдність дій і Божа поміч!

Голова Ради профспілок області                                         Ігор Басюк