2014-10-02 10:10:03

До уваги профактиву, керівників організацій та підприємств!


Рада профспілок області спільно із ВГО"Всеукраїнська асоціація кадровиків" 17 жовтня 2014 року проводить Конгрес кадровиків з питань:

1.Реформування трудового законодавства: проблеми,динаміка, перспективи(проект Трудового кодексу України). Лектор:Васильова З.М.-головний консультант секретаріату Комітету ВРУ з питань соціальної політики та праці.

2.Організація роботи з питань дотримання законодавства про працю,відповідальність,укладення колективного договору,здійснення представництва у судах під час захисту трудових прав працівників(досвід роботи). Лектор:Ліпчанська В.О.-експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків.

3.Міні прес-конференція на тему:"Поради щодо укладення трудового договору,основні помилки при звільненні працівника,огляд судової практики вирішення індивідуальних трудових спорів(відповіді на запитання). Лектори:Васильова З.М.,Ліпчанська В.О.,Паньків Я.С.

Запрошуємо Вас взяти участь у Конгресі та забезпечити присутність зацікавлених осіб від ваших підприємств та організацій (спеціалісти з кадрової роботи,юристи,бухгалтери,профспілкові працівники,роботодавці). Організатори Конгресу забезпечують учасників відповідними матеріалами.Конгрес проводиться на безоплатній основі. Місце,дата і час проведення Конгресу: м.Івано-Франківськ, вул.Незалежності 46

17жовтня 2014р. з 10-ї до 15-ї години.


Голова РПО І.Є.Басюк