2022-06-27 19:20:36

ПРО РОБОТУ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

 

Президія рекомендувала організаційним ланкам Профспілки протягом липня п. р. на засіданнях комітетів, зборах обговорити стан оплати і умови праці спілчан,  посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу про діяльність Профспілки в умовах війни для покращення мотивації до профчленства, збереження первинок.

          На засіданні також обговорили співпрацю адміністрації та профорганізацій управлінь Державної казначейської служби України в області щодо соціального захисту працівників  в період воєнного  стану в Україні. Про це доповіли начальник та голова профкому головного управління ДКСУ в області Віра Смачило і Роман Морикін. Установи ДКСУ в області  в умовах воєнного стану належно виконують свої повноваження щодо забезпечення  взаємодії із розпорядниками бюджетних коштів, залученими до виконання завдань щодо відсічі збройній агресії. Працівниками управлінь ДКСУ  в поточному році неодноразово надавалася допомога підрозділам Збройних сил України, територіальної оборони та постраждалому населенню:                                                                                                                                                                         - всього ЗСУ перераховано 133 105 грн. 

          З цього питання було прийнято відповідну постанову.

         Президія розглянула протокол установчих зборів та  лист-клопотання новоствореної первинної профорганізації Перегінської селищної  ради і взяла її на пряме обслуговування обласного комітету Профспілки.

          Крім того, президія доручила комісії з питань соціально-економічного захисту, охорони праці та правової роботи терміново підготувати обгрунтоване звернення до Кабінету Міністрів України щодо недопущення механічного масового скорочення держслужбовців.

          На засіданні було вручено грамоту обласної організації Профспілки  ювіляру - баготорічному голові Богородчанського районного комітету Тарасу Рашкевичу.

На світлинах:

-доповідачі з першого і другого питань Ніна Гушпіт та Віра Смачило;                                                                                                                                                    -учасники засідання президії;                                                                                                  -Ніна Гушпіт вручає грамоту Тарасу Рашкевичу.