2023-01-12 12:05:09

Коляда волонтерів Прикарпаття

 

Коляду виконали волонтери за мотивами співавторської коляди Баби Доцьки «Коляда».

Етнічний антураж для відеозйомки забезпечив «Дім Мулярових», різдвяний настрій – парафія Пресвятого Серця Христа Чоловіколюбця та о. Ігор Пелехатий. Звукозапис здійснений студією Positive Records, зокрема Дмитро Ткачівським. Продюсування, зйомки та монтаж відео – завдяки керівничці міського народного дому Руслані Денезі.

Волонтери Прикарпаття колядують також у храмах Івано-Франківська, і скрізь їхній спів викликає сльози. А зібрані кошти підуть на придбання дронів для Збройних сил України.

Відеоколяду на YouTube супроводжують такі слова: «Хай в кожну хатину, в кожну родину прийде омріяна та намолена перемога! Хай Новонароджений Ісусик огорне кожне серденько своєю любов’ю, добром і теплом та подарує такий довгоочікуваний мир і спокій! Хай всі дітки зростають у вільній Україні, хай кожна дружина дочекається коханого, сестричка – брата, матуся – сина чи доньку, бабусі – онуків! А ми в єдності й любові спільно в силі нашого духу будемо відстоювати нашу національну гідність та незалежність! Хай допоможе в усьому нам Господь Бог!».