2015-02-04 10:38:01

Дні нової історії. Глибоко символічно, що річниця Революції гідності співпадає із Всесвітнім днем соціальної справедливості

 За результатами кількох зустрічей профактиву області та представників профільних департаментів обласної державної адміністрації, які відбулися у грудні перед і після Всеукраїнської профспілкової акції протесту, вирішено до Всесвітнього дня соціальної справедливості підписати спільний вже напрацьований Меморандум про посилення співпраці та взаємодію профспілок і влади області як соціальних партнерів. Цей документ передбачає ефективні дії, які мали бим бути спрямовані на запобігання розвитку негативних процесів в економіці, соціальній сфері, відновлення виробничого та трудового потенціалу Івано-Франківщини.

У порядку денному засідання президії цього дня був також проведений аналіз виробничого травматизму в області за 2014 рік. Констатовано, що кількість нещасних випадків зменшилась до 75 в порівнянні із 2013 роком (92) на 17 нещасних випадків. Проте, рівень смертельних випадків зріс на 50 відсотків, травмовано  12 осіб проти 8 у минулому році. На підприємствах, установах та організаціях, які входять до галузевих профоб’єднань травматизм зменшився на 4,6%, постраждало 45 працівників проти 47.                  

 

 Інформаційно-аналітичний відділ РПО