2015-05-13 09:31:08

Ніхто, крім нас, або Як поліпшити мотивацію членства в профспілках?

           Щодо інших організацій та установ, то первинки дбали, щоб  у трудових колективах вчасно виплачувалася заробітна плата, не було порушень трудового законодавства, незаконних звільнень членів профспілки. Проте потребує поліпшення культурно-масова робота, мало здійснюється оздоровчих  заходів.            Було також заслухано звіт ревізійної комісії міської профорганізації, який відображав напрямки використання профспілкових коштів, надання матеріальних допомог членам профспілки для вирішення їх життєвих проблем.

 

     У своїх виступах делегати конференції особливо наголошували на необхідності підвищення заробітної плати держслужбовцям, їх соціального статусу. У прийнятій постанові конференції доручено  виборним профорганам добитися виконання статті 44 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» щодо перерахування адміністраціями коштів первинним профорганізаціям на культурно-масову, оздоровчу та спортивну роботу, поліпшувати мотивацію профспілкового членства.

            На конференції  головою міськкому профспілки знову обрано Василя Юзьківа, новий склад міськкому та ревізійну комісію міської організації профспілки. Обрано також делегата на звітно-виборну конференцію обласної організації профспілки та представника до молодіжної ради обласної організації профспілки. 

            У роботі профзібрання взяв   участь і виступив член президії обкому профспілки працівників держустанов Михайло Мельник.

 

     На світлині: Звітує голова міськкому профспілки Василь Юзьків