2015-11-20 09:46:47

ПРЯМЕ НАРОДОВЛАДДЯ - ПЕРШІ НАРОДНІ ЗБОРИ УКРАЇНИ. ПРІОРИТЕТ -ЛЮДИНА І ЇЇ ГІДНІСТЬ



«За основу взято пріоритет людини, її життя, здоров’я, гідність, можливість самореалізації. І це та базова позиція, яка звучала на Народних зборах», - сказав Маломуж.

Він підкреслив, що за ініціативою людей з усіх порушених питань на перших Народних зборах України, прямим голосуванням, прийняли План порятунку України, у вигляді Резолюції Зборів, який направили, з жорсткою вимогою президенту України, уряду та Верховній Раді щодо його негайного виконання у визначені терміни, та з їх повною відповідальністю.

«За результатами зборів, була прийнята резолюція, в якій висловлені конкретні програмні дії щодо кожної ситуації, яка хвилює суспільство, громадян, державу. Ця резолюція виписана як програма дій, відпрацьовані механізми її реалізації», - сказав Маломуж.

Зокрема, за його словами, «в резолюції описані такі питання як збереження України, її територіальної цілісності, повернення Донбасу і Криму, подолання корупції, як подолати бідність, питання війни і миру, життя і безпеки батьків і дітей, подолання економічного колапсу, збереження найціннішого багатства України – землі, непомірних та нічим не виправданих цін на газ електроенергію, послуги ЖКГ, врешті-решт майбутнього України – ці нагальні питання були обговоренні представниками громад з усіх областей України».