2016-10-13 12:14:48

16 жовтня – День працівників харчової промисловості!

Шановні спілчани, працівники харчової та переробної промисловості!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Від вашої невтомної праці, професіоналізму та сумлінності залежить добробут і якість життя кожного українця. Продукція вітчизняної харчової галузі нині стала конкурентоспроможною й успішно задовольняє потреби споживачів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

Переконаний, що ви й надалі докладатимете всіх зусиль задля нарощування виробництва, оновлення асортименту та поліпшення якості продуктів відповідно до світових стандартів. Вірю, що уміле поєднання найновіших технологій і передового досвіду з добрими українськими традиціями значно розширить асортимент та забезпечить високу конкурентоспроможність вітчизняного продукту.

У переддень вашого професійного свята, дорогі трудівники харчової промисловості, прийміть найщиріші слова вдячності і пошани. Нехай кожен день приносить вам нові трудові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим і радісним, родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов'язку. Зичу вам міцного здоров'я, творчої наснаги і щедрого столу!

З повагою, Голова

Ради профспілок області

Ігор Басюк