2017-08-14 09:58:47

СЕРГІЙ КАПЛІН: НАФТОДОБУВНИКИ ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ ВИМАГАЮТЬ ЗУПИНИТИ ЗНИЩЕННЯ ГАЛУЗІ

Представник Федерації профспілок у Верховній Раді замість депутатських канікул вирушив у робочий тур Україною. Вже об'їхав 15 областей. У Івано-Франківську на допомогу покликали представники трудових колективів нафтогазовидобувної та переробної галузей. Саме з Надвірної свого часу  у 1850 році тут почався видобуток. 120 років тому тут був відкритий нафтопереробний завод, який зараз фактично зупинився.

2017-08-10 12:52:29

Відбулись консультації представників профспілкової сторони із членами експертної групи МОП

Актуальні питання підвищення рівня та ефективності соціально-економічного захисту працівників, активізації ролі профспілок у цьому процесі обговорили 9 серпня в Києві представники профспілкової сторони та члени експертної групи Міжнародної організації праці. Вона знаходиться в Україні з метою обговорення актуальних питань, пов’язаних з дотриманням міжнародних трудових норм, зокрема щодо соціального забезпечення, інспекції праці, денонсацією застарілих (К32, К102) та ратифікацією більш сучасних конвенцій МОП (К152, К183) та надання відповідних роз’яснень.

2017-08-10 12:44:01

З В Е Р Н Е Н Н Я Президії Центрального комітету Профспілки металургів і гірників України до Федерації професійних спілок України

Пройшов майже рік з часу проведення минулорічного Маршу протесту профспілок у формі пікетування Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, метою якого був захист прав та інтересів працівників і ветеранів праці на гідне життя в умовах шокового підвищення цін на енергоносії і тарифів на житлово-комунальні послуги.

Чи досягли ми сьогодні поставленої мети? На наше переконання - Ні!!!

2017-08-10 12:29:39

Я - українець! ТРИ ДЕФЛІМПІАДИ – ТРИ МЕДАЛІ

Знайомтесь – Володимир Миколайович Рій.  Тридцяти однорічний спортсмен, родом з м. Тлумача.У 2008 році він закінчив ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти, фізична культура» та здобув кваліфікацію вчителя фізичної культури, організатора туристичної роботи.

2017-08-09 15:16:32

Акції протесту медичних працівників бути – рішення прийнято!

Внаслідок ігнорування владою вимог Профспілки працівників охорони здоров’я України та погіршення соціально-економічної ситуації в галузі Президія Профспілки на своєму засіданні 8 серпня прийняла рішення про проведення у першій половині вересня Всеукраїнської акції протесту працівників галузі. Вела засідання Голова Профспілки Вікторія Коваль. В заході взяв участь та виступив Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий.

2017-08-09 15:09:30

СЕРГІЙ КАПЛІН ВНІС ЗАКОНОПРОЕТ ПРО ЩОДЕННУ ПЕНЮ ЗА ЗАТРИМКИ ЗАРПЛАТИ

Представник ФПУ у Парламенті Сергій Каплін зареєстрував два профспілкових законопроекти №7003 та 7004 щодо посилення захисту працівника у випадку затримки зарплати. Позбавлення трударів законної винагороди за їхню працю - злочин і керівники, які це допустили мають нести за це сувору відповідальність.

Крім компенсації за кожен день затримки зарплатні людям має нараховуватись пеня у розмірі 0,2% неотриманої суми.

2017-08-09 10:51:54

13 серпня - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

ШАНОВНІ  КОЛЕГИ !

Прийміть найщиріші  вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників ветеринарної медицини!

Немає професій з великим майбутнім, але є професіонали, майстри своєї справи, які творять це майбутнє. Адже майстер – це людина, яка з задоволенням і найкраще робить те, що не виходить у інших. Це про вас, про обрану вами професію.

Бажаємо вам, щоб цей професіоналізм та відповідальне ставлення до праці були гідно оцінені державою, приносили вам матеріальне й моральне задоволення.

 Вірте в себе! Вірте в свої здібності! Будьте впевнені у своїх силах, і тоді зможете бути успішними та щасливими.

 Вітаємо профспілковий актив! Дякуємо вам за розуміння свого обов’язку, за активну громадську позицію.

Нехай ваше життя буде наповнене Любов’ю, Щастям та Вірою.  Добробуту і злагоди вашим колективам і вашим родинам.

ЗІ СВЯТОМ ВАС!  

                                                                                 З повагою,  Голова обласної організації  профспілки працівників АПК      Ганна Чорній    

2017-08-04 14:33:27

ПОЗИЦІЯ ПРОФСПІЛОК. Медичній реформі – ефективність, прозорість, соціальну наповненість

Актуальні проблеми у системі охорони здоров’я, пошук нових ефективних шляхів її реформування в інтересах людей праці та роль в цьому процесі профспілок – ці та інші важливі питання, що турбують зараз членів профспілок, всіх громадян України, обговорили 2 серпня під час робочої зустрічі Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий та Директор програм Центру солідарності АФП - КВП в Україні Трістан Масат.

2017-08-04 14:30:54

Перспективи впровадження медичного соціального страхування в Україні

Довгі роки очікує свого вирішення важке та надто складне питання забезпечення належного та доступного медичного обслуговування усього населення України.

2017-08-04 11:31:44

ЗАПРАЦЮВАВ «КАРПАТНАФТОХІМ»

У зв’язку з пуском основних виробництв «КАРПАТНАФТОХІМу», перед колективом товариства постали нові важливі завдання, пов’язані з реалізацією готової продукції.